Tarieven

πŸ’› Kennismakingsgesprek via telefoon:
Gratis. (maximaal 15 minuten)

πŸ’› De reis van bewust ouderschap:
Wat kun je van mij verwachten in dit traject van 3 sessies?
* Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten.
* 1 op 1 coaching. Alle aandacht en tijd gaat naar jou.
* Je krijgt een persoonlijke spiegelboodschap van je kind(eren), dat is uniek.
* Je ontvangt van mij een armbandje , met boodschap.
* Simpele opdrachten, die je helpen te groeien en waar je direct mee aan de slag kunt gaan.
* Je hebt de kans om in een community te gaan met gelijkgestemden ouders.
* In sessie 3 sluiten we af met een cadeautje, van mij aan jou!
* Om op een andere manier naar jezelf en je kinderen te kijken, wind ik er geen doekjes omheen. Ik hou je de spiegel op een directe uiteraard liefdevolle manier voor, zodat je bewust word van je patronen en overtuigingen.

Na dit traject zul je andere keuzes gaan maken, zorg je beter voor jezelf en voel je steeds meer die rust en balans in jezelf terug.

Wil je aan de slag en ben je er klaar voor ??
Jij moet de keuze maken, niemand anders zal het voor je gaan doen! πŸ˜‰

Totaalprijs traject van 3 sessies: EUR 120,00

πŸ’› Community:
Als je dit traject bij mij hebt afgerond, krijg je de kans om samen met mij en gelijkgestemden ouders vrijblijvend 1 keer in de maand in een community samen te komen. Dit zal de eerste keer gratis zijn. Daarna volgt een kleine bijdrage van EUR 5,00 per keer. Deze bijeenkomst vind plaats in Rijssen.

Hier kun je terecht voor vragen en twijfels over de opvoeding, we sparren, vinden herkenning maar hebben het bovenal erg gezellig met elkaar!

Een luisterend oor, zonder oordelen. Waar je kan β€˜zijn’, waar je mee kunt kletsen of waar je kunt luisteren in stilte … alles is okΓ©!

Je leert van de voorbeelden van andere ouders, dit helpt je ook enorm.

Ik kom zelf met leuke vragen, stellingen en heb de meeste leuke ideeΓ«n die ik uit wil voeren en je blijft je op deze manier ontwikkelen.
Je blijft groeien als mens. Laat je vooral verrassen!

πŸ’› Vrije keus:
Mocht je tijdens het traject van 3 sessies voelen dat dit niet is wat je zoekt, dan is de mogelijkheid er om niet deel te nemen aan de sessie die volgt. Deze vrije keus is er altijd!

πŸ’› Extra consult:
Mocht je naar enige / lange tijd voelen dat je weer even behoefte hebt aan 1 op 1 coaching, dan is dit ook mogelijk. Even een Up – To – Date. Dit consult geld alleen voor de ouder die het traject van 3 sessies (ooit) is ingegaan en alle ins en outs van bewust ouderschap al heeft doorgelopen. Je gaat er daarna vol frisse moed weer tegen aan.

1 sessie: EUR 55,00

πŸ’› 1 Sessie bewust ouderschap:
In deze enkele sessie schrijf je al je vragen, al je uitdagingen op waar je tegenaan loopt in de opvoeding. We nemen ze door en ik geef je tips en handvatten die je nodig hebt om daar vervolgens zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Wat kun je van mij verwachten in 1 sessie
* 1 sessie duurt gemiddeld 60 minuten.
* 1 op 1 coaching. Alle aandacht en tijd gaat naar jou.
* Na 2 week hebben we telefonisch contact. Even horen hoe het met je gaat en of er nog uitdagingen zijn waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Ik deel mijn gedachtes met jou, hoe je (anders) met de situatie om kunt gaan en weer in je kracht komt te staan. Om daar vervolgens zelf vol vertrouwen weer mee aan de slag te gaan.

1 sessie: EUR 55,00

πŸ’› Skype / whatsapp:
De sessies zijn ook mogelijk via Skype / whatsapp. Dit is net zo effectief en ook via deze manier zet ik je weer in verbinding met jezelf. We gaan voor rust en balans in jou en jouw gezin.

πŸ’› Afspraak annuleren:
Tot 24 uur van tevoren kun je kosteloos een afspraak annuleren.
Nadien wordt het tarief in rekening gebracht.
Alle tarieven zijn inclusief BTW.